fredag 1. november 2013

PAI MED BACON, OST OG LØK

Jeg brukte oppskriften til en Quiche Lorraine, men gjorde noen endringer :)

Bunn:
Jeg jukset og kjøpte ferdig bunn, det ble veldig godt, men man kan jo lage selv og!


Fyll:
  5 egg
1,5 dl fløte
1 rød løk
100 g revet ost
100 g mozzarella ost i biter
200 g stekt bacon 
1 ts peppermix
1/2 ts salt
Fremgangsmåte:
 Legg baconet på aluminiumsfolie og stek på 200 grader i ca. 8 minutter
 Legg paideigen i en paiform og skjær vekk overflødig deig
 Skjær rødløken i tynne, halve ringer, jeg stekte den litt i pannen før jeg blandet den i røra
 Visp sammen egg, fløte, salt og pepper
 Ha i mozarella, ost, rødløk

Del baconet i biter og ha i røren

 Ta fyllet i paiformen og stek på 200 grader i ca. 40 minutter

 Ferdig stekt

Vi hadde salat til

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...