Jeg brukte oppskriften til en Quiche Lorraine, men gjorde noen endringer :)
Bunn:
Jeg jukset og kjøpte ferdig bunn, det ble veldig godt, men man kan jo lage selv og!
Fyll:
5 egg
1,5 dl fløte
1 rød løk
100 g revet ost
100 g mozzarella ost i biter
200 g stekt bacon
1 ts peppermix
1/2 ts salt
Fremgangsmåte:
Legg baconet på aluminiumsfolie og stek på 200 grader i ca. 8 minutter
Legg paideigen i en paiform og skjær vekk overflødig deig
Skjær rødløken i tynne, halve ringer, jeg stekte den litt i pannen før jeg blandet den i røra
Visp sammen egg, fløte, salt og pepper
Ha i mozarella, ost, rødløk
Del baconet i biter og ha i røren
Ta fyllet i paiformen og stek på 200 grader i ca. 40 minutter
Ferdig stekt
Vi hadde salat til
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar