fredag 13. august 2010

Hjemmelagd pommes frites

På lørdag skulle vi kose oss med en god middag, og som den ivrige følger av Masterchef Australia hadde jeg lyst å lage hjemmelagd pommes frites. Så da ble det indrefilet, pommes frites, stekt mais, brokkoli og bearnessaus. Prøvde meg også på å lage bearnesaus. Det gikk veldig bra og den ble god, men lagde den før alt det andre var ferdig så den skulle stå i vannbad til jeg var ferdig med det andre og da skilte den seg selvfølgelig. Da ble a mor ganske så irritert/sint/frustrert. Men måltidet smakte fortreffelig allikevel :)

Hjemmelagd pommes frites kan jeg virkelig anbefalle. Det var knallgodt!! Hvis noen vil prøve så gjør man dette:

Skrell og del store poteter (kommer an på hvor mye man skal lage) i store staver (som pommes frites). Kok de og legg de i kjøleskapet til dagen etter.

Man bør helst ha peanøttolje, det er sunnere enn frityrolje, men jeg fant ikke det så da ble det frityrolje. Varm oljen og legg potetene i, ikke så mange om gangen. La de ligge til de er litt sprø utenpå, legg de på et papir og strø salt over.

post signature

2 kommentarer:

  1. MM, det hørtes godt ut. Og det så veldig koselig ut da, med rødvinflaska og greier. Regner med at vi blir bedt på denna middagen en dag? ;)

    SvarSlett
  2. Hehe, pommes frites skal dere nok få, men kanskje med noe annet enn biff :p

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...